Over van Gils

Onze producten en diensten

Portfolio

Contact

Over van Gils

Sinds 1989 is van Gils Rijen al actief in de signingbranche. Een echt familiebedrijf, waar ook echt een familiale sfeer hangt.

Bij ons kunt u terecht voor diverse soorten signing producten. Wij bedrukken o.a. vlaggen, spandoeken en stickers maar wij kunnen ook complete gevelbelettering en drukwerk leveren.Of het nu gaat om kleine of om grote oplages, frezen, graveren, belettering of printing, wij staan voor u klaar.

Al jarenlang helpen wij zowel lokale als nationale klanten om hun naam via signing te verspreiden. Bekijk ons portfolio en zie wat wij allemaal hebben opgeleverd.

Missie en visie

Bij van Gils Rijen bieden wij al uw oplossingen voor signing onder 1 dak. Van drukwerk tot aan complete gevelbelettering, wij kunnen alles voor u vormgeven, bedrukken, leveren en installeren.

Wij leveren kwaliteit, tegen gunstige prijzen. Wij willen onze klanten zo goed mogelijk van dienst zijn en daarom is het bij ons ook zeer eenvoudig om drukwerk en signproducten te bestellen. via onze websites jedrukwerk.nl en jesignshop.nl kunt u eenvoudig uw producten vormgeven en direct bestellen. Zo eenvoudig is het om drukwerk via van Gils Rijen te bestellen!

Wij denken aan het milieu

  • Wij produceren met de meest moderne productieapparatuur waardoor belasting van het milieu bewust word gereduceerd.
  • We gebruiken afbreekbare inkten en wasmiddelen om het milieu zo weinig mogelijk te belasten.
  • Wij produceren de meeste producten (alles wat mogelijk is) op FSC papier.
  • We zijn altijd zoekende om het milieu zo veel mogelijk te ontlasten en kijkend naar de toekomst om met nieuwe ontwikkelingen vooraan te staan.

kleurenbalk